*/ ?>

Bemutatkozunk

Cégünk a Poliblak-2003 Kft. főként műanyag nyílászárók forgalmazásával és beépítésével foglalkozik, de a változó piaci igényeknek megfelelően tevékenységi körünket folyamatosan bővítjük.

Több ismert gyártóval állunk viszonteladói kapcsolatban, mint például :

                                         ETIK Kft.   Hevestherm Kft.   Türplast Kft.

                            VELUX Magyarország Kft. Hörman Hungaria Kft. Pascal Door kft.

  Az általunk forgalmazott termékek megtekinthetőek,  kistarcsai bemutatótermünkben, ahol kollégánk készséggel áll rendelkezésre bármely műszaki vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésben. Bemutató termünk könnyen megközelíthető a 3.-as főút felől.

A termékek forgalmazása mellett vállaljuk továbbá a termékek szakszerű beépítését illetve a teljes körű műszaki felügyelet ellátását, valamint a házhozszállítást is. Szolgáltatásaink főként Megrendelőink kényelmét szolgálják, de a műszaki felügyelet elengedhetetlen feltétele a termékek garanciális idejének megtartásához.

 Tevékenységünket folyamatosan bővítjük, a piaci igényekhez maximálisan igazodunk, így vált lehetővé, hogy a műanyag nyílászárók forgalmazásán kívül szintén kiváló minőségű termékeket is értékesítsünk,-

                   Beltéri ajtók    - fa  , műanyag                     Kültéri , mínőségi fa nyílászárók

                            Velux tetőtéri ablakok, Garázs ajtók,  Redőnyök, Szúnyoghálók

Teljes termékskálánk lefedi egy épület komplett nyílászárási igényét, tehát Ön időt és pénzt takaríthat meg, ha nálunk rendeli meg nyílászáróit.

Működésünk alatt több új és használt lakást, közületi intézményt láttunk el nyílászárókkal. Mindenütt igyekeztünk a lehető legjobb minőségben elvégezni munkánkat, e felől természetesen Megrendelőink véleménye erősített meg bennünket, hiszen a legjobb cégér a kiváló munkavégzés. Referencia munkáinkról ( teljasség igénye nélkül) honlapukon találnak információt.